Tietoja

Tämä on HAAGA-HELIAn World Design Capital Helsinki 2012 vuoden blogi, jonka sisältö on siirretty uuteen osoitteeseen: http://onnistunuttapaus.wordpress.com

Hankkeiden kuvaukset löytyvät täältä

Mitä HAAGA-HELIAn WDC-vuosi sitten on? Se on huomisen muotoilua!

Huomisen muotoilu on tulevaisuuteen katsomista ja omien toiveiden puntaroimista. Tulevaan voi vaikuttaa omalla tekemisellä. Jos jotain haluaa, on toimittava niin, että toive tai tavoite voi toteutua.

World Design Capital -vuoden hengessä me HAAGA-HELIAssa olemme ottaneet muotoilun kohteeksi huomisen oppimisen, työelämän ja Helsingin. Kaikki asioita, jotka syntyvät monista puroista ja ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Siksi emme haluakaan ajatella, että löytäisimme pienellä porukalla vastaukset näin suuriin kysymyksiin.

Haluamme Sinut mukaan pohtimaan, mitä huomisen oppiminen, työelämä ja Helsinki ovat. Mitä Sinä haluaisit niiden olevan? Meille on tärkeää henkilökohtaiset tavoitteet ja unelmat, sillä vain niiden kautta voimme auttaa palveluiden kehittämisessä ihmisiä houkutteleviksi.

World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden aikana jalkaudumme ihmisten keskelle, kannustamme osallistumaan keskusteluun verkossa, ja pohdimme huomista erilaisissa kokoonpanoissa. Tällä sivustolla voit seurata, miten toiveita kertyy ja miten ne kasvattavat toiveiden puuta. Puussa toiveet heräävät eloon. We Design the Change!

Lisätietoa:

Elisa Aunola
HAAGA-HELIAn WDC-koordinaattori 2012
elisa.aunola@haaga-helia.fi | +358 40 488 7186

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s